Διεθνείς μεταφορές οικοσκευών-εταιριών από και προς το εξωτερικό

Μετακομίσεις οικοσκευών - νοικοκυριών - εταιρών από-προς το εξωτερικό

Η SKANI Ltd καλύπτει όλες τις ανάγκες στο χώρο των συνδυασμένων μεταφορών . Οδικές, Θαλάσσιες και Αεροπορικές μεταφορές είναι χώρος συνεχούς δράσης με ακρίβεια και συνέπεια. Στόχος μας είναι η καλύτερη διακίνηση με τη μέγιστη ταχύτητα και ασφάλεια. Την ποιότητα των υπηρεσιών μας την εγγυώνται και οι διεθνείς οργανισμοί ,στους οποίους είμαστε μέλος και αποδεικνύουν ότι η εταιρεία μας ανήκει σε ένα διεθνές δίκτυο εταιρειών μεταφοράς οικοσκευών.

Η εταιρεία μας για να οργανώσει καλύτερα την μεταφορά σας και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας, σας προτείνει πραγματογνωμοσύνη στους χώρους σας από εξειδικευμένο εκπρόσωπο μας, ο οποίος θα εκτιμήσει τον όγκο των ειδών προς μεταφορά, και θα προτείνει λύσεις στις απορίες σας. Κατά την επίσκεψη θα γίνει εκτίμηση του όγκου των μεταφερομένων ειδών, θα αποφασιστεί εάν χρειάζονται ειδικές κατασκευές (ξυλοκιβώτια, σκελετοκιβώτια κλπ) για τα πολύ ευαίσθητα αντικείμενα . Επιπλέον θα γίνει έλεγχος της πρόσβασης έτσι ώστε να οριστούν τα μέσα που θα χρειαστούν για την φόρτωση ( εξωτερικό αναβατόριο ή γερανός, μικρότερο φορτηγό για μεταφορτώσεις), δυνατότητα απευθείας φόρτωσης σε φορτηγό διεθνών μεταφορών ή σε εμπορευματοκιβώτιο εάν πρόκειται για μεγάλο όγκο μεταφερομένων ειδών. Η συσκευασία της οικοσκευής σας με τα αρίστης ποιότητας υλικά συσκευασίας για διεθνείς μεταφορές θα γίνει από άρτια καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή πείρα στο αντικείμενο τις καθορισμένες εκ των προτέρων ημερομηνίες . 

 Φεύγοντας ο συνεργάτης μας από το χώρο σας στόχος μας είναι να έχουν συζητηθεί όλες οι διεργασίες της μετακόμισης ,να έχουν λυθεί οι απορίες σας και να έχει μειωθεί το τυχόν άγχος σας. Για το λόγο αυτό θα σας δoθούν και προτάσεις που μπορείτε να ακλουθήσετε μέχρι την ήμερα της μετακόμισης και οι οποίες θα σας διευκολύνουν κατά πολύ στη σωστή προετοιμασία σας.

Ανάλογα με τον τόπο του τελικού προορισμού σας θα επιλεγεί ο τρόπος μεταφοράς σε περίπτωση δε που επιβάλλεται εκτελωνισμός η SKANI θα φροντίσει έτσι ώστε να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπρόσθετα η SKANI μπορεί να σας παρέχει το καταλληλότερο πακέτο ασφάλισης αναγνωρίζοντας εκτός της πραγματικής αλλά και την συναισθηματική αξία των ειδών οικοσκευής σας έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πλήρως η ασφαλής μετεγκατάσταση σας. Σε περίπτωση δε που απαιτηθεί λόγω συνθηκών , η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότατα αποθήκευσης της οικοσκευής σας πριν την αναχώρηση της ή και πριν την παράδοση της έως την τελική εγκατάσταση σας κατόπιν συμφωνίας.

Ανάλογα του τόπου προορισμού σας η SKANI θα σας παρέχει όλες τις προβλεπόμενες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παράδοσης με το έμπειρο προσωπικό της ή χρησιμοποιώντας συνεργάτες από διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού . Η οργάνωση η διεκπεραίωση και η συνεχής ενημέρωση σας για όλα τα στάδια της μετακινήσεις θα γίνει με την καθοδήγηση και επίβλεψη σε όλα τα επίπεδα από το ανάλογο τμήμα . 

Για την ασφάλεια της οικοσκευής σας από τη συσκευασία και μετά ,ανεξάρτητα του τόπου προορισμού της (αποθήκη ή άμεση παράδοση) χρησιμοποιούμε ένα σύστημα διαχείρισης που ανα πάσα στιγμή ελέγχουμε και εντοπίζουμε οτιδήποτε στην οικοσκευή σας. Το σύστημα διαχείρισής μας αρχίζει με τη σήμανση των συσκευασιών ,τη Λίστα οικοσκευής που αντίγραφο της έχει και πελάτης,τη σειριακή αρίθμηση (bar code), ειδική σήμανση εάν χρειαστεί, συγκεκριμένος χώρος αποθήκευσης ανά οικοσκευή κτλ. για να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις σας και για να παραδώσουμε με ασφάλεια ότι παραλάβαμε.

Η συσκευασία από χώρες του εξωτερικού όπου η SKANI δεν έχει την δυνατότητα να εκτελέσει με το προσωπικό της και με τα δικά της υλικά γίνετε από συνεργαζόμενη εταιρεία κάτω από την αυστηρή επίβλεψη μας. Ανάλογα του τόπου προορισμού σας η SKANI θα σας παρέχει όλες τις προβλεπόμενες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παράδοσης με το έμπειρο και άψογα κατηρτισμένο προσωπικό της. Στους προορισμούς που δεν είναι δυνατόν να στείλουμε προσωπικό μας τις παραδόσεις αναλαμβάνουν διεθνώς αναγνωρισμένοι οίκοι μεταφοράς οικοσκευών κάτω από την συνεχή επίβλεψη του αρμόδιου τμήματος εξαγωγής.

Το προσωπικό μας αναλαμβάνει την εκφόρτωση ,αποσυσκευασία και τοποθέτηση των πραγμάτων σας στο νέο σας σπίτι. Επίσης δική μας εύθηνη είναι και η απομάκρυνση των υλικών συσκευασίας από το χώρο σας.